Find all the info that you need about " Bitmain Antminer Sales vmssecuritycloud " at https://vmssecuritycloud.com
tayoyarns made a real revolution in the industry. The professional company autobodygreensboro provides all the information on Auto Body Shop Greensboro NC.
If you are not interested in bahis forum , then you have already missed a lot. Visit www.167.114.87.240 to find out more regarding agen bola terpercaya Trying to find ace333.casa ace333 ? Check out this page: https://www.ace333.casa

Középkori romok?

Ioan Marian Țiplic, Organizarea defensivă a Transilvaniei în Evul Mediu: secolele X-XIV, Editura Militară, 2006cEgy érdekes adalékra akadtam a minap, idézném:

65. Remetea (u. Gyergyoremete, com. Remetea, jud. Harghita). La est de comună, pe o înălţime izolată s-au identificat urmele unui turn considerat de perioadă medievală 1583.

Vagyis hogy a községtől keletre, egy elszigetelt magaslaton egy őrtorony maradványaira bukkantak - és egy évszám, 1583. És ennyi. Zavarban vagyok, no nem csak azért, mert gőzöm sincs, hogy hol lehetne a torony, de ráadásul eddig úgy tudtam, hogy Gyergyóremete legrégebbi okleveles említése 1567-ből való, és az időrendben második oklevél, ahol adatok vannak a faluról, az az 1614-es Lustra Siculorum. Nem vagyok történész, de érdekelne bármilyen adalék ezzel kapcsolatban.

A lelőhely: Ioan Marian Țiplic, Organizarea defensivă a Transilvaniei în Evul Mediu: secolele X-XIV, Editura Militară, 2006, 262. oldal