Játék közben esett el és kapott agyrázkódást egy iskolás fiú

{youtube}fYlnS1eAUOc{/youtube} 2009 Január 22. Agyrázkódással szállítottak korházba egy iskolás gyereket. A szülők úgy vélik az iskolában nem megfeleően kezelték a helyzetet, a tanárok viszont állítják, mindent megtettek a gyerek érdekében.

A Gyergyóremetei Balás Jenő Általános Iskolában történt, hogy szünetben az egyik gyerek elesett és beütötte a fejét. Agyrázkódást kapott, korházba kellett szállítani. A családtagok nagyon megijedtek, az iskola alkamzottait hibáztatják, mivel nem hívták azonnal a mentőket. Az édesanya attól tart csángó származása miatt, hátrányos helyzetben vannak gyerekei. Mint mondja az előző évben egy másik fiával történt iskolai baleset, ami annyira súlyos volt, hogy műteni is kellett. Az iskola alkalmazottai másképp látják a történteket, úgy vélik nem követtek el hibát. A gyereket orvoshoz szállították, amikor észrevették, hogy rosszul érzi magát.

Györfi Sebastian korházban fekszik, kezelőorvosa szerint volt egy rövid emlékezetkiesése és az agyrázkódás miatt még megfigyelés alatt tartják. A kisfiú hamarosan felépül és visszatérhet az iskolába. Minden bizonnyal ezt a nagy esést egyhamar nem fogja elfelejteni.

Szerző: Lázár Hajnal és Molnár Cs. Attila (Gyergyó TV.)

Hasonló olvasnivaló